Královská glazura na zdobení perníčků i potažených dortů. Směs můžete napěchovat do cukrářských sáčků nebo ji použít jako polevu.
Dodržujte doporučený postup přípravy. Po umixování by měla vytvářet tuhé kopečky. Pokud je glazura tuhá, přilijte lžičku vody a směs prošlehejte. Připravenou Royal Icing je možné skladovat až 5 dní ve vzduchotěsném obalu v pokojové teplotě, před každým použitím je potřeba glazuru promíchat.
Cukr, sušený vaječný bílek, protispékavá látka (E551), okyselovadlo (E330), stabilizátor (E415) a pěnidlo (E1505).
Alergeny | mléko |
Španělsko
Kategorie: | Velikonoce |
Zdobení perníčků | |
Cukrářské směsi | |
Velikonoce | |
Zdobení velikonočních perníčků | |
Zdobení perníčků | |
Výrobce | Kelmy |