Pánev ze železa výborně vodí teplo, můžete ji pořádně rozpálit a maso se na ní zatáhne a zůstane šťavnaté. Pánev je perfektní na přípravu masových i jiných minutek. Pokrmy můžete v pánvi nechat dopékat v troubě, je odolná až do 300 °C. Pánev je vyrobena z železa bez chemických příměsí a povrchové úpravy. Můžete ji použít na všech typech ohřevů včetně indukce s tím, že plotýnka musí být vždy větší než pánev, aby se železo nezdeformovalo. Pánev můžete používat i přímo na grilu. Železné pánvi je třeba věnovat speciální péči. Před prvním použitím je třeba ji tzv. vypálit. Rozpalte umytou a osušenou pánev, na ní přidejte větší množství oleje, a naplátkované velmi osolené brambory se slupkou. Ty nechte připéct a následně je vyhoďte. Pánev umyjte a vytřete papírovou utěrkou namočenou v oleji. Takto ošetřená pánev nebude podléhat korozi. Držadlo pánve je z nerezové oceli, takže ho není třeba nějak zvlášť ošetřovat.
Kategorie: | Pánve na indukci |
Pánev na smažení | |
Ocelové pánve | |
Profesionální pánve | |
Výrobce | Kela |
EAN | 4025457116179 |
Kód produktu | 11617 |
Průměr | 28 |
Hmotnost | 1,4 kg |
Výška | 4,8 |
Typ pánve | univerzální |