Loading...


Vánoční provoz – expedujeme i mezi svátky! Expedujeme i v těchto termínech: 22.–23. 12. a 29.–30. 12, další expedice probíhá od 5. 1. 2026. Prodejna je uzavřena: od 20. 12. do 4. 1.


Doprava zdarma
Prvotřídní hořká čokoláda 63%, 10kg - Chocolate Del Caribe

Prvotřídní hořká čokoláda 63%, 10kg - Chocolate Del Caribe

Prémiová čokoláda nejen pro profesionální využití v gastronomii, oblíbená u mnoha mistrů cukrářů z michelinských restaurací.

5 332 Kč
53.3 Kč / 100g
1
Na objednávku 2-3 dní
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se

Naše Prémiová čokoláda je dokonalou volbou nejen pro profesionální využití v gastronomii. Je vyrobena z nejvyšší kvality kakaových bobů, což jí dává vynikající chuťové vlastnosti a jedinečné aroma.

Čokoládovna, která vyrábí tuto prémiovou čokoládu, také vyrábí čokoládu pro další značky jako jsou XOCO, Scharffen Berger, Norman Love Confections, Mesocacao a další... některé tyto značky dodávají svojí čokoládu mistrům cukrářů z michelinských restauracích, což dokazuje, že se jedná o produkt vysoké kvality. Naše Prémiová čokoláda je dostupná v různých procentech kakaového obsahu, takže si můžete vybrat tu správnou chuť pro vás...

Tato čokoláda je vyráběna z vysoce kvalitních středoamerických kakaových bobů druhu Trinitario, pečlivě fermentovaných, sušených, tříděných, čištěných a pražených tak, aby bylo zachováno a zvýrazněno specifické aroma tohoto regionu. Čokoláda obsahuje 39,3 % kakaového tuku, minimální množství slunečnicového lecitinu a neobsahuje žádné další přidané tuky.

  • Řemeslná gourmet čokoláda.
  • Výroba „Tree to Bar / Bean to Bar “
  • Původ bobů Střední Amerika.
  • Fino y de Aroma (Fine and Flavour), Trinitario.
  • Pečlivá fermentace, sušení, třídění, čištění, pražení, pro zachování a zvýraznění aroma.
  • Obsahuje 39,3% kakaového másla a minimální množství slunečnicového lecitinu.
  • Bez náhražek kakaového másla a bez kakaového prášku se sníženým obsahem kakaového tuku.

Použití produktu

Jak temperovat : Potřebné množství čokolády vložíme do tavícího zařízení, čokoládu zahřejeme na homogenní teplotu mezi 40°C – 45°C, aby se úplně rozpustila krystalická struktura. Při temperování postupujte podle teplotní křivky níže a ujistěte se, že celá čokoláda dosáhne těchto teplot v každém kroku: 40-45°C ; 27 °C ; 31.5 °C . Po temperování vlijte do forem a ochlaďte na 14-16°C při < 50% relativní vlhkosti vzduchu, dokud zcela neztuhne.

Hmotnost

Balení obsahuje: 10 kg

Složení produktu

51% drť kakaových bobů (nibsy), 12% kakaové máslo, 36.6% přírodní, nerafinovaný třtinový cukr, max. 0.4% slunečnicový lecitin

Země původu

Kostarika

Další informace

Couverture čokoláda obsahuje větší množství kakaového másla, které může v průběhu času měnit svou krystalickou strukturu, což se projevuje vznikem šedobílého povrchu. Tento jev nesnižuje kvalitu, nemá vliv na chuť a výživové hodnoty, čokoláda je i nadále zdravotně nezávadná. Při zpracování a temperaci se krystalická struktura upraví do původního stavu.

Soubory ke stažení

Technické parametry

Kategorie: Hořká čokoláda
Veganská čokoláda
Výrobce ChocolateDelCaribe
EAN 80020020010
Kód produktu 80020020010

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

Lžíce na dekorování 18cm - Cakesicq

Profesionální lžíce na dekorování pro vytváření nejrůznějších vzorů, plnění košíčků, apod. Délka 1

46 Kč

Skladem > 10 ks
1

Chladicí sprej na čokoládu, 100ml - PME

Chladící sprej na čokoládu od PME. Balení 100 ml.

182 Kč
182 Kč / 100ml

Skladem > 5 ks
1

Nerezová dekorativní lžička 17cm - Ibili

Nerezová dekorativní lžička je dlouhá 17 cm.

74 Kč

Není skladem
DOPRAVA ZDARMA
-3 %
Temperovací přístroj na čokoládu 3 nádoby 0,8l - Martellato

Temperovací přístroj na čokoládu 3 nádoby 0,8l - Martellato

Profesionální Temperovací stroj na rozehřívání čokolády a polev.
10 151 Kč
9 803 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Lopatka pro práci s čokoládou - Wilton

Drátěná lopatka s dlouhou rukojetí umožní namočit cokoliv v čokoládě, zároveň na ní můžete pokrm nech

149 Kč

Skladem 4 ks
1

Sada vidliček na výrobu čokoládových bonbonů – 3ks - Ibili

Praktická nerezová sada, která obsahuje 3ks vidliček, jež nachází upotřebení především při výrobě čok

199 Kč

Není skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Bombasei transfer fólie Fotbalové míče tmavé 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

69 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Rondin - PCB


49 Kč

Skladem > 5 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Horizon - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Horizon.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1

Transfer fólie 40x25cm zelené proužky - PCB

Transfér folie zelené proužky. Rozměry 40 x 25 cm.

70 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm LIVRÉE - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Livreé

63 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1

Transfer fólie 40x25cm Toureg - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Toureg.

64 Kč

Skladem > 10 ks
1