Loading...
Doprava zdarma
Prvotřídní hořká čokoláda 70%, 10kg - Chocolate Del Caribe

Prvotřídní hořká čokoláda 70%, 10kg - Chocolate Del Caribe

Prémiová čokoláda nejen pro profesionální využití v gastronomii, oblíbená u mnoha mistrů cukrářů z michelinských restaurací.

4 598 Kč
46 Kč / 100g
1
Na objednávku 2-3 dní
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se

Naše Prémiová čokoláda je dokonalou volbou nejen pro profesionální využití v gastronomii. Je vyrobena z nejvyšší kvality kakaových bobů, což jí dává vynikající chuťové vlastnosti a jedinečné aroma.

Čokoládovna, která vyrábí tuto prémiovou čokoládu, také vyrábí čokoládu pro další značky jako jsou XOCO, Scharffen Berger, Norman Love Confections, Mesocacao a další... některé tyto značky dodávají svojí čokoládu mistrům cukrářů z michelinských restauracích, což dokazuje, že se jedná o produkt vysoké kvality. Naše Prémiová čokoláda je dostupná v různých procentech kakaového obsahu, takže si můžete vybrat tu správnou chuť pro vás...

Tato čokoláda je vyráběna z vysoce kvalitních středoamerických kakaových bobů druhu Trinitario, pečlivě fermentovaných, sušených, tříděných, čištěných a pražených tak, aby bylo zachováno a zvýrazněno specifické aroma tohoto regionu. Čokoláda obsahuje 40 % kakaového tuku, malé množství slunečnicového lecitinu a neobsahuje žádné další přidané tuky.

  • Řemeslná gourmet čokoláda.
  • Výroba „Tree to Bar / Bean to Bar “
  • Původ bobů Střední Amerika.
  • Fino y de Aroma (Fine and Flavour), Trinitario.
  • Pečlivá fermentace, sušení, třídění, čištění, pražení, pro zachování a zvýraznění aroma.
  • Obsahuje 40% kakaového másla a minimální množství slunečnicového lecitinu.
  • Bez náhražek kakaového másla a bez kakaového prášku se sníženým obsahem kakaového tuku.

Použití produktu

Jak temperovat : Potřebné množství čokolády vložíme do tavícího zařízení, čokoládu zahřejeme na homogenní teplotu mezi 40°C – 45°C, aby se úplně rozpustila krystalická struktura. Při temperování postupujte podle teplotní křivky níže a ujistěte se, že celá čokoláda dosáhne těchto teplot v každém kroku: 40-45°C ; 27 °C ; 31.5 °C . Po temperování vlijte do forem a ochlaďte na 14-16°C při < 50% relativní vlhkosti vzduchu, dokud zcela neztuhne.

Hmotnost

Balení obsahuje: 10 kg

Složení produktu

63.6% drť kakaových bobů (nibsy), 6% kakaové máslo, 30% přírodní, nerafinovaný třtinový cukr, max. 0.4% slunečnicový lecitin

Země původu

Kostarika

Další informace

Couverture čokoláda obsahuje větší množství kakaového másla, které může v průběhu času měnit svou krystalickou strukturu, což se projevuje vznikem šedobílého povrchu. Tento jev nesnižuje kvalitu, nemá vliv na chuť a výživové hodnoty, čokoláda je i nadále zdravotně nezávadná. Při zpracování a temperaci se krystalická struktura upraví do původního stavu.

Soubory ke stažení

Technické parametry

Kategorie: Hořká čokoláda
Veganská čokoláda
Výrobce ChocolateDelCaribe
EAN 80030030010
Kód produktu 80030030010

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

Speciální digitální teploměr pro temperování - Silikomart

Speciální digitální teploměr k temperování čokolády.

349 Kč

Skladem > 10 ks
1

Lžíce na dekorování 18cm - Cakesicq

Profesionální lžíce na dekorování pro vytváření nejrůznějších vzorů, plnění košíčků, apod. Délka 1

46 Kč

Skladem > 10 ks
1

Acetátová fólie 10ks 40x30cm na semifredo a čokoládu - Decora

10 ks PVC potravinářské fólie pro přípravu a oddělování semifredo. Rozměry 30 x 40 cm.

126 Kč

Skladem > 10 ks
1

Sada vidliček na výrobu čokoládových bonbonů – 3ks - Ibili

Praktická nerezová sada, která obsahuje 3ks vidliček, jež nachází upotřebení především při výrobě čok

199 Kč

Skladem 4 ks
1

Acetátová fólie 10ks 60x40cm na semifredo a čokoládu - Decora

10 ks PVC potravinářské fólie pro přípravu a oddělování semifredo. Rozměry 60 x 40 cm.

214 Kč

Skladem 4 ks
1

Temperovací přístroj na čokoládu růžový včetně forem a příslušenství - Cakesicq

Temperovací přístroj na čokoládu růžový včetně forem a příslušenství

972 Kč

Není skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Transfer fólie 40x25cm RAYURES - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Rayures.

83 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Flash - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Flash.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1

Transfer fólie 40x25cm scintillant - PCB

Transfér folie Scintillant. Rozměry 40 x 25 cm.

63 Kč

Skladem > 10 ks
1

Bombasei transfer fólie Dřevo 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Transfer fólie 40x25cm Daisy Rose - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Daisy Rose.

63 Kč

Skladem 4 ks
1

Transfer fólie 40x25cm CUIVRE ET - PCB

Transfér folie Cuvre ET. Rozměry 40 x 25 cm.

63 Kč

Skladem > 10 ks
1