Většina z nás miluje jeho chuť a vůni. Vanilkový puding je vyroben z přírodních surovin, je to dobrý nápad na lahodný dezert. Skvěle chutná teplý, můžete počkat i na vychladnutí. Hodí se k ovocným šťávám, čerstvému ovoci a zavařeninám. Bude to výborný, zdravý odpolední čaj, oběd nebo dezert po večeři. Pudink lze připravit s různými druhy mléka (např. ovčí, kozí). Rovněž jej lze použít na přípravu krémů. Balení 500 g.
Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme asi 2/3 do nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme 37 g směsi. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Balení obsahuje: 500 g
pšeničný škrob, kukuřičný škrob, barvivo: karoteny, aroma, barvivo: riboflavin.
Alergeny | lepek, mléko, vejce |
Česká republika