Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Vanilkový puding je jednou z nesporných dezertních klasik. Každý zná ten okamžik, kdy vaše maminka nebo babička vařila pudink a vy jste směli zbytek z hrnce vyjíst. Vraťte si s každou lžičkou kousek svého dětství a vychutnejte si nezaměnitelnou chuť našeho skvělého pudinku. Každá lžíce potěší, protože tento extra vanilkový puding je kompletní dezertní kombinací. Jednoduše a rychle smícháme s vroucím mlékem a pudink je připraven k podávání.Stále potřebujete: 500 ml (1/2 l) mléka 50 g cukru příprava Z 500 ml (1/2 l) mléka odeberte cca 6 lžic a rozmíchejte v něm pudingový prášek a asi 2-3 vrchovaté lžíce (50 g) cukru. Zbývající mléko přivedeme k varu. Mléko odstavíme ze sporáku, přidáme rozmíchaný prášek a za stálého míchání opět přivedeme k varu. Pudink nalijte do dezertních skleniček nebo skleněné mísy a vychlaďte. Na vyklopení: Pudink nalijte do formy vypláchnuté studenou vodou, vychlaďte a po úplném vychladnutí vyklopte.
Balení obsahuje: 38 g
Škrob, jedlá sůl, mleté, extrahované vanilkové lusky, přírodní aroma bourbonská vanilka, přírodní smetanové aroma (mléko), barviva (riboflaviny, annatto norbixin).
Alergeny | mléko, skořápkové plody, sója |
Energetická hodnota kJ | 390 kJ |
Energetická hodnota kcal | 93,2 kcal |
Tuky | 1,04 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharidy | 17 g |
- z toho cukry | 11 g |
Bílkoviny | 3 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,14 g |
Německo