Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu. Díky své specifické barvě se hodí pro výrobky amerického stylu „Red Velvet“. Možné je její samostatné použití s pouhým dozdobením povrchu, jako je tomu například u výrobků typu „Cupcakes“ neboli košíčků. Roládové pláty ze Sandry VELVET jsou pružné a ohebné. Korpusy z této hmoty jsou šťavnaté, mají kompaktní a hladký povrch. Dortový korpus Velvet: 1000 g Sandra Velvetu, 650 g vody, 180 g oleje Velvet pláty: 1000 g Sandra Velvetu, 535 g vody, 180 g oleje, 160 g vaječného tekutého obsahu Velvet sušenky: 1000 g Sandra Velvetu, 360 g másla, 200 g čokoládových dropsů, 100 g cukru
Balení obsahuje: 5 kg
cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřicí látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma
Alergeny | lepek, vejce |
Energetická hodnota kJ | 1621 kJ |
Energetická hodnota kcal | 387,3 kcal |
Tuky | 4,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
Sacharidy | 76,5 g |
- z toho cukry | 47,4 g |
Bílkoviny | 9,5 g |
Vláknina | 1,7 g |
Sůl | 1,1 g |
Barva | červená |
Kategorie: | Příprava moučníků, dortů, dezertů |
Výrobce | dortis |
EAN | 8592185206985 |
Kód produktu | DR-11175 |