Loading...

Startovací kultura Brie na 10 litrů mléka - Enolandia S.r.l.

Startovací kultura Brie na 10 litrů mléka

101 Kč
1
Skladem > 5 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Použití: Mléko pasterizujte 30 minut při 65 ° C a poté nechte vychladnout na 38 ° C.
Očkujte kvasinkami v dávce uvedené na sáčku, opatrně míchejte asi 5 minut; přidejte telecí syřidlo v doporučené dávce. Asi po 18 minutách se lískooříšková zátka promíchá a čeká, až tvaroh zaschne. Po vyjmutí syrovátky se extrahuje a umístí do forem na malé kakiotty.
Otočí se asi po hodině 4/5krát a kontrolují Ph každých 30 minut.
Když tato hodnota dosáhne 5,40, vloží se do komory při teplotě 8/10 ° C, vlhkosti 80%. Další den se solí ve slaném nálevu s 20% solí (2 hodiny na každý kg sýra) nebo suší. Po třech dnech se sýr zabalí, aby se zvýraznila tvorba bílé plísně.
Zrání proběhne 15 dní po výrobě.

Technické parametry

Kategorie: Startovací kultury plísňové a bakteriální
Výrobce Enolandia S.r.l.
Kód produktu 13745

Související produkty

Startovací kultura Roniola na 10 litrů mléka - Enolandia S.r.l.

Startovací kultura Robiola na 10 litrů mléka

101 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Startovací kultura zralé sýry na 10 litrů mléka

Startovací kultura zralé sýry na 10 litrů mléka

101 Kč

Není skladem

Startovací kultura Mozzarella na 10 litrů mléka - Enolandia S.r.l.

Startovací kultura na výrobu Mozzarely na 10 l mléka.

101 Kč

Není skladem

Startovací kultura kozí sýr na 10 litrů mléka - Enolandia S.r.l.

Startovací kultura kozí sýr na 10 litrů mléka

101 Kč

Není skladem