Loading...

Vepřová střeva na klobásy 28/30mm 15m

Vepřová střeva 15m na klobásy

186 Kč
1
Skladem > 10 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Perfektní pro domácí uzeniny - přírodní vepřové střeva jsou vhodná ke konzumaci a jsou základní ingrediencí používanou při domácí výrobě klobás.


Vysoká kvalita a bezpečnost - přírodní vepřová střeva znamenají vysokou kvalitu, která vám umožní vyrobit si vlastní klobásy a vyhnout se nezdravým potravinářským přísadám a konzervantům!

Snadné použití - před použitím namočte střeba na cca. 20 min. ve vodě o teplotě cca. 30 ° C a poté opláchněte jejich vnitřek vlažnou vodou. Po tomto procesu je produkt připraven k plnění.

Víceúčelové použití - střeva lze použít pro všechny druhy klobás a pro různé způsoby zpracování; tenké uzené, uzené, grilované, sušené a zrající klobásy.

15 metrů v balení vystačí vám na cca. 9 kg uzenin!

Sníte o tom, jak si doma vyrobit vlastní lahodné uzeniny? Příprava vaší oblíbené tenké dušené, uzené, grilované, sušené nebo zralé klobásy vám již nebude dělat problém! Přírodní vepřové střeva jsou vhodná ke konzumaci, takže jejich výběrem si můžete připravit své oblíbené uzeniny a nemusíte si dělat starosti s přidáváním zbytečných konzervačních látek nebo chemických přísad (střeva jsou hermeticky balena jedním konzervačním prostředkem - solí!) .
Přírodní vepřová střeva jsou ideální pro výrobu všech druhů tenkých uzenin a uzenin, jako jsou: jalovcová klobása, obyčejná klobása, bílá klobása, slezská klobása, finský Grilli, německý Bratwurst, francouzský Boudin blanc a Saucisse Montbeliard atd. balení obsahuje 15 m obalů.
V průměru 1 kg masové nádivky vyžaduje cca. 1,6 m obalů (v závislosti na kalibraci a typu připravené klobásy, tj. Tloušťce kusů masa, konzistenci náplně).

Návod k použití:

Před použitím střev namočte na cca. 20 min. ve vodě o teplotě cca. 30 ° C a poté opláchněte jejich vnitřek vlažnou vodou.


Podmínky skladování:

Před otevřením - produkt může být skladován při pokojové teplotě, na suchém místě nesluněném. Chlazení je nejvíce doporučeným způsobem skladování, protože prodlužuje trvanlivost.


Po otevření - doporučená skladovací teplota je 0 až 14 ° C. Po otevření se doporučuje skladovat produkt v lednici, solené. Zbylé obaly lze také zmrazit a použít pro jiné produkty. Po rozmrazení by produkt neměl být znovu zmrazen!

Technické parametry

Kategorie: Střívka na klobásy a salám
Výrobce BIOWIN
EAN 5904816918915
Kód produktu 310601

Recenze

100 %
vynikajicí
Rychlé dodání , výborná kvalita!
Zatím nepoužito

Související produkty

Přírodní ovčí střívko 15m - BIOWIN

Přírodní ovčí střívko o délce 15 m.

118 Kč

Skladem > 10 ks
1

Uzenářské proteinové střívko 4m - BIOWIN

Uzenářské proteinové střívko dlouhé 4 m.

129 Kč

Skladem 4 ks
1