Loading...

Vepřová střeva na klobásy 28/30mm 15m

Vepřová střeva 15m na klobásy ... Další popis
Naše cena s DPH
164 Kč
Skladem více než 10 ks
ks

Podrobný popis produktu

Perfektní pro domácí uzeniny - přírodní vepřové střeva jsou vhodná ke konzumaci a jsou základní ingrediencí používanou při domácí výrobě klobás.


Vysoká kvalita a bezpečnost - přírodní vepřová střeva znamenají vysokou kvalitu, která vám umožní vyrobit si vlastní klobásy a vyhnout se nezdravým potravinářským přísadám a konzervantům!

Snadné použití - před použitím namočte střeba na cca. 20 min. ve vodě o teplotě cca. 30 ° C a poté opláchněte jejich vnitřek vlažnou vodou. Po tomto procesu je produkt připraven k plnění.

Víceúčelové použití - střeva lze použít pro všechny druhy klobás a pro různé způsoby zpracování; tenké uzené, uzené, grilované, sušené a zrající klobásy.

15 metrů v balení vystačí vám na cca. 9 kg uzenin!

Sníte o tom, jak si doma vyrobit vlastní lahodné uzeniny? Příprava vaší oblíbené tenké dušené, uzené, grilované, sušené nebo zralé klobásy vám již nebude dělat problém! Přírodní vepřové střeva jsou vhodná ke konzumaci, takže jejich výběrem si můžete připravit své oblíbené uzeniny a nemusíte si dělat starosti s přidáváním zbytečných konzervačních látek nebo chemických přísad (střeva jsou hermeticky balena jedním konzervačním prostředkem - solí!) .
Přírodní vepřová střeva jsou ideální pro výrobu všech druhů tenkých uzenin a uzenin, jako jsou: jalovcová klobása, obyčejná klobása, bílá klobása, slezská klobása, finský Grilli, německý Bratwurst, francouzský Boudin blanc a Saucisse Montbeliard atd. balení obsahuje 15 m obalů.
V průměru 1 kg masové nádivky vyžaduje cca. 1,6 m obalů (v závislosti na kalibraci a typu připravené klobásy, tj. Tloušťce kusů masa, konzistenci náplně).

Návod k použití:

Před použitím střev namočte na cca. 20 min. ve vodě o teplotě cca. 30 ° C a poté opláchněte jejich vnitřek vlažnou vodou.


Podmínky skladování:

Před otevřením - produkt může být skladován při pokojové teplotě, na suchém místě nesluněném. Chlazení je nejvíce doporučeným způsobem skladování, protože prodlužuje trvanlivost.


Po otevření - doporučená skladovací teplota je 0 až 14 ° C. Po otevření se doporučuje skladovat produkt v lednici, solené. Zbylé obaly lze také zmrazit a použít pro jiné produkty. Po rozmrazení by produkt neměl být znovu zmrazen!

Technické parametry

Střívka na klobásy a salám
Výrobce BIOWIN
EAN 5904816918915
Kód produktu 310601

Recenze produktu

Napsat recenzi
Vse OK
Že vším spokojená. Děkuji
SPOKOJENOST

Ověřený zákazník - je recenze od zákazníka, který daný produkt nakoupil.

Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.

Dále doporučujeme

Přírodní ovčí střívko 15m - BIOWIN

Přírodní ovčí střívko o délce 15 m.
115 Kč
Skladem > 10 ks

Uzenářské proteinové střívko 4m - BIOWIN

Uzenářské proteinové střívko dlouhé 4 m.
125 Kč
Skladem > 10 ks