Glazované ovocné koláče jsou v létě vítaným dezertem na kuchyňském stole. Přesto se někteří jejich přípravě vyhýbají, protože mnoho skleněných glazur obsahuje želatinu. S touto koláčovou polevou si můžete snadno odpočinout. Vyrábí se za použití zahušťovadla na bázi rostlin karagenanu. Koláčová glazura vytváří krásný lesk a udržuje ovoce čerstvé déle. Je neuvěřitelně snadné ji vyrobit: prášek smíchejte s vroucí vodou a cukrem a nalijte na ovocný koláč. Na přípravu potřebujete dále 250 ml vody, 2 lžičky cukru. Příprava: Do malé nádoby nalijte 250 ml vody nebo zředěné ovocné šťávy. Přidejte obsah sáčku a požadované množství cukru a šlehejte. Nyní byste měli tekutinu přivést k varu a dobře promíchat. Koláč nechte vychladnout asi 1 minutu. Postupně na něj rozprostřete ovocnou polevu a nechte ztuhnout.
Balení obsahuje: 36 g
Škrob, želírující látka karagenan, okyselující tatran draselný.
Energetická hodnota kJ | 1316 kJ |
Energetická hodnota kcal | 314,5 kcal |
Tuky | 0,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 72,7 g |
- z toho cukry | 4,9 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,83 g |
Německo
Barva | čirá |
Kategorie: | Agar, želatina a pektin |
Želatina v prášku | |
Výrobce | RUF |
EAN | 40352848 |
Kód produktu | 12017 |