Stabilizátor šlehačkových krémů, nádivek s mátovým aroma pro přípravu dezertů, sklenic, zákusků a dortů.
Dávkování:
100g Stabilizátor + 0,250 L vlažná voda + 0,5 L rostlinná šlehačka
100g Stabilizátor + 0,05 L vlažná voda + 0,5 L živočišná šlehačka
Návod k použití: Stabilizátor rozmícháme ve vodě nebo v mléce. Ihned elektrickým šlehačem vmícháme do polovyšlehané šlehačky. Došleháme do požadované konzistence. U živočišné šlehačky šleháme velmi krátce kvůli jejímu možnému prošlehání. Podle chuti můžeme ještě dosladit a přidat ovoce. Ihned použijeme podle receptu do forem nebo na připravený korpus. Necháme 1-2 hodiny stabilizovat v chladničce.
Složení: cukr, dextróza, vepřová želatina, modifikovaný škrob E1414, aroma, přírodní extrakt z červené řepy, karmín, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
Výživové hodnoty na 100g produktu: Energie 1654kJ/395kcal,
Tuky < 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1g,
Sacharidy 87g z toho cukry 76g,
Bílkoviny 6,8g,
Sůl 0,03g.
Hmotnost
Balení obsahuje: 100 g
Výrobní společnost
Kleis, spol. s.r.o.
Fryčajova 147, 614 00 Brno
info@kleis.cz
www.eshop.kleis.cz