Možná to také znáte. Upekli jste koláč, ozdobili jste ho smetanou a vložili vychladit do lednice. Hosté jsou tady a je čas dát koláč či dort na stůl, ale po vytažení z lednice jste zjistili, že šlehačka spadla. Existuje však malý šikovný pomocník, který tomuto problému zamezí. RUF stabilizátor šlehačky je produkt používaný k udržení pevnosti krému, známý také jako krémová výztuž. Jemný prášek stabilizuje krém a zabraňuje hromadění vody. Vaše dorty díky tomu stále vypadají čerstvě upečené po několika hodinách a šlehačka stojí pevně. Stabilizátor šlehačky také zabraňuje jejímu prosakování a vytváření mokrého dna, a proto smetanu se stabilizátorem lze také použít jako základnu pro čerstvé ovoce. K přípravě potřebuje 250 g studené smetany.
Smetanu nalijte (250 ml) do vysoké míchací nádoby. Přidejte do ní stabilizátor a neustále šlehejte. Pokračujte ve šlehání smetany, dokud není pevná.
Balení obsahuje: 8 g
dextróza, modifikovaný škrob, protispékací činidlo fosforečnan vápenatý
Energetická hodnota kJ | 1511 kJ |
Energetická hodnota kcal | 361,1 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 88,7 g |
- z toho cukry | 64,2 g |
Bílkoviny | 0,2 g |
Sůl | 0,02 g |
Německo
Kategorie: | Ztužovače šlehačky |
Výrobce | RUF |
EAN | 40352862 |
Kód produktu | 2217 |