Puding je jednou z nesporných dezertních klasik. Každý zná ten okamžik, kdy vaše maminka nebo babička vařila pudink a vy jste směli zbytek z hrnce vyjíst. Vraťte si s každou lžičkou kousek svého dětství a vychutnejte si nezaměnitelnou chuť našeho skvělého pudinku. Každá lžíce potěší, protože tento extra vanilkový puding je kompletní dezertní kombinací. Jednoduše a rychle smícháme s vroucím mlékem a pudink je připraven k podávání.Stále potřebujete: 500 ml (1/2 l) mléka 50 g cukru příprava Z 500 ml (1/2 l) mléka odeberte cca 6 lžic a rozmíchejte v něm pudingový prášek a asi 2-3 vrchovaté lžíce (50 g) cukru. Zbývající mléko přivedeme k varu. Mléko odstavíme ze sporáku, přidáme rozmíchaný prášek a za stálého míchání opět přivedeme k varu. Pudink nalijte do dezertních skleniček nebo skleněné mísy a vychlaďte. Na vyklopení: Pudink nalijte do formy vypláchnuté studenou vodou, vychlaďte a po úplném vychladnutí vyklopte.
Balení obsahuje: 40 g
kukuřičný škrob, mleté extrahované vanilkové lusky, přírodní aroma vanilky z Bourbonu
Alergeny | mléko, skořápkové plody, sója, vejce |
Energetická hodnota kJ | 1485 kJ |
Energetická hodnota kcal | 354,8 kcal |
Tuky | 0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 87 g |
Sacharidy | 0,5 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0,5 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,01 g |
Německo