Pražené kakaové boby se rozdrtí a následně lisují, takto jednoduše vznikne tuk, žlutě-krémové barvy, kterému se říká Kakaové máslo. Kakaové máslo je nenahraditelnou surovinou při práci s čokoládou. Kakaové máslo nám pomůže při barvení čokolády, stačí v něm rozpustit speciální barvu do tuků a postupně obarvovat čokoládový výrobek. Jelikož se jedná o poddajný tuk, který nezmění i během několika let své vlastnosti, využívá se také v kosmetice. Kakaové máslo se hodí na výrobu masážních gelů, mastí, mýdel aj. Kakaové máslo je výborné na smažení - nemá cholesterol. Kakaové máslo, nelze ničím nahradit, pokud například použijete na výroby čokolády tuk rostlinný, nikdy nebude čokoláda taková, jako když použijete Kakaové máslo… tedy výborná.
Balení obsahuje: 200 g
100 % kakaové máslo
Alergeny | arašídy, skořápkové plody, sója, vejce |
Energetická hodnota kJ | 900 kJ |
Energetická hodnota kcal | 215,1 kcal |
Tuky | 100 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 60 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0 g |
Itálie
Kategorie: | Kakaové máslo |
Výrobce | Saracino |
EAN | 8051277120726 |
Kód produktu | CIO007K02 |