Domácí klobása musí být dobrá, kvalita je hlavním rozlišovacím znakem. Při výrobě vlastní klobásy nešetřete na koření. Užijte si nejen lahodnou chuť a aroma. K tomuto účelu používejte pouze kvalitní maso a koření. Kvalita a dobrý zdroj jsou opět zásadní. Používejte koření z dobrých zdrojů bez chemikálií. Věnujte pozornost tomu, co je napsáno na štítcích. Homogenní koření, na rozdíl od velké části hotových směsí, neobsahuje žádné chemikálie. Použití čerstvého koření má mnohem lepší účinek než starého koření, které máte doma již dlouhou dobu. Nebojte se mlít koření sami, výrazně to ovlivňuje chuť a aroma. Pokud se bojíte míchat koření, nakupte si u nás již hotové směsi.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.