Pokud máte malé dítě a chcete si být jisti, že mu dáváte pouze zdravé jídlo, je nejlepší mu připravit domácí jogurt. Pak si můžete být jisti, že v něm nebudou žádná zahušťovadla ani přebytečný cukr, který je tak škodlivý pro zuby malých dětí. Domácí výroba jogurtu je vlastně jednoduchý úkol. Do jogurtu stačí přidat do zahřátého mléka živé bakterie a poté jej nechat fermentovat. Pamatujte, že při přidávání bakterií do jogurtu nesmí být mléko příliš horké. Čím delší je doba kvašení, tím je jogurt kyselější a jeho chuť je intenzivnější. Nakonec, když je mléko nakyslé, vložte jej do chladničky. Po vyjmutí máte hotový přírodní jogurt bez konzervačních látek, glutamátu sodného a dalších chemických přísad. Samotný proces výroby kefíru je podobný výrobě jogurtu, ale podílejí se na něm i jiné druhy bakterií mléčného kvašení, ve skutečnosti je jich tvoří větší rozsah. Proto, pokud se chystáte vyrábět domácí kefír, musíte na kefír aplikovat vhodné bakterie. Při výrobě kefíru nezapomeňte, že bakterie kefíru se cítí nejlépe při teplotě 20 ° - 24 ° C.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.
Naše zboží si můžete vyzvednout na více jak 700 výdejních míst ZÁSILKOVNA. Tedy v každém větší sídle, například i v drogerii na rohu.
Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Dopravu pro standartní zásilky máme zdarma od 2.000,- Kč. Navíc osobní odběr v kamenné prodejně je ZDARMA pro všechny objednávky.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.
Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.