Loading...

Kvalitní belgická čokoláda 1kg 54,5% 811 - Callebaut


551 Kč
55.1 Kč / 100g
1
Skladem > 10 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Čokolády Callebaut je vyrobena z nejlepší belgické čokolády a obsahují 53,8% kakaa.

Čokoláda je určena k tavení a má vyváženou hořkou kakaovou chuť. Vhodné k výrobě bonbonů nebo čokolády.

 

Hmotnost

Balení obsahuje: 1 kg

Složení produktu

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť

Alergeny mléko, sója

Výživové hodnoty na 100g

Energetická hodnota kJ 2303 kJ
Energetická hodnota kcal 550,3 kcal
Tuky 37,0 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 22,0 g
Sacharidy 46,0 g
    - z toho cukry 43,0 g
Bílkoviny 5,1 g
Sůl 0,0 g

Země původu

Belgie

Výrobní společnost
Barry Callebaut Belgium N.V.
Aalstersestraat 122 Lebbeke-Wiez 9280
info@callebaut.com
https://www.callebaut.com/cs-CZ

Technické parametry

Kategorie: Čokoláda Callebaut
Hořká čokoláda
Čokoláda a kakao na makronky
Výrobce Callebaut
EAN 5410522513196
Kód produktu CB424737

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

-57 %
Dekorační set lžíce s šálkem - Silikomart

Dekorační set lžíce s šálkem - Silikomart

Dekorační set lžíce se šálkem je vhodný pro zdobení čokoládou či krémy.
569 Kč
246 Kč

Skladem 5 ks
1
DOPRAVA ZDARMA
Temperovací přístorj na čokoládu 2 nádoby 1,5l - bez krabice- Martellato

Temperovací přístorj na čokoládu 2 nádoby 1,5l - bez krabice- Martellato

Profesionální dvojtý ohřívač na čokoládu s termostatem.

9 507 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Lžíce na zdobení s čokoládou - Wilton

Plastová lžíce pro nabírání čokolády, namáčení i zdobení různých dezertů. V bílém provedení.

55 Kč

Skladem > 10 ks
1

Nástroj na odřezávání a vyřezávání čokolády oválný - Cerart

Nástroj pro modelování a odřezávání čokolády vám umožní vytvořit dokonalé dekorace.

350 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Temperovací přístroj na čokoládu žlutý včetně forem a příslušenství - Cakesicq

Temperovací přístroj na čokoládu žlutý včetně forem a příslušenství

972 Kč

Není skladem

Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Digitální teploměr vhodný pro cukráře i kuchaře. Jehla je dlouhá 7 cm.

300 Kč

Není skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Transfer fólie 40x25cm srdíčka - PCB

Transfér folie srdíčka. Rozměry 40 x 25 cm.

63 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm scintillant - PCB

Transfér folie Scintillant. Rozměry 40 x 25 cm.

63 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Daisy Rose - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Daisy Rose.

63 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Flac - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Flac.

64 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Transfer fólie 40x25cm Bois de rose - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Bois de rose.

63 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Versailles - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Versailles.

64 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1

Recenze

Čokoládové pecičky Callebaut znám a jiné nekupuji, jsou kvalitní, moc dobré
Úplná spokojenost
100 %
S touto značkou čokolády pracuji již dlouho a jsem velmi spokojená.