Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Pektin E440i je velmi silný želírovací přípravek, který je přírodního rázu. Je získáván z kůry citrusů, upravuje se hroznovým cukrem. Není určený k přímé konzumaci. Tento výrobek se používá výhradně profesionálně v cukrářské výrobě pro přípravu marmelád, želatinových bonbonů. Dávkování: cca 0,5% do marmelád a 1,4% - 1,6 % do pektinového gelu. Před přidáním do ovocné směsi je vhodné nejprve rozpustit pektin v horké vodě (70°C), nebo zamíchat 1 díl pektinu se 2 díly cukru a přidat do ovocné směsi, která dosáhne alespoň teploty 70°C. Poté je potřeba opravit hodnotu pH. Optimální použití výrobku je závislé na pH zpracovaného ovoce a proto se doporuje vyzkoušet účinek na malém množství.
Balení obsahuje: 250 g
pektin E 440i
Itálie
Kategorie: | Agar, želatina a pektin |
Výrobce | Monaco |
EAN | 8595628802478 |
Kód produktu | dia505.250 |