Loading...
Doprava zdarma
Prvotřídní hořká čokoláda 100%, 10kg - Chocolate Del Caribe

Prvotřídní hořká čokoláda 100%, 10kg - Chocolate Del Caribe

Prémiová čokoláda nejen pro profesionální využití v gastronomii, oblíbená u mnoha mistrů cukrářů z michelinských restaurací.

6 157 Kč
61.6 Kč / 100g
1
Na objednávku 2-3 dní
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se

Naše Prémiová čokoláda je dokonalou volbou nejen pro profesionální využití v gastronomii. Je vyrobena z nejvyšší kvality kakaových bobů, což jí dává vynikající chuťové vlastnosti a jedinečné aroma.

Čokoládovna, která vyrábí tuto prémiovou čokoládu, také vyrábí čokoládu pro další značky jako jsou XOCO, Scharffen Berger, Norman Love Confections, Mesocacao a další... některé tyto značky dodávají svojí čokoládu mistrům cukrářů z michelinských restauracích, což dokazuje, že se jedná o produkt vysoké kvality. Naše Prémiová čokoláda je dostupná v různých procentech kakaového obsahu, takže si můžete vybrat tu správnou chuť pro vás...

Tato čokoláda je vyráběna z vysoce kvalitních středoamerických kakaových bobů druhu Trinitario, pečlivě fermentovaných, sušených, tříděných, čištěných a pražených tak, aby bylo zachováno a zvýrazněno specifické aroma tohoto regionu. Čokoláda má obsah kakaového tuku 53,5 % a neobsahuje žádné další přidané tuky.

  • Řemeslná gourmet čokoláda.
  • Výroba „Tree to Bar / Bean to Bar “
  • Původ bobů Střední Amerika.
  • Fino y de Aroma (Fine and Flavour), Trinitario.
  • Pečlivá fermentace, sušení, třídění, čištění, pražení, pro zachování a zvýraznění aroma.
  • Obsahuje 53,5% kakaového másla.
  • Bez náhražek kakaového másla a bez kakaového prášku se sníženým obsahem kakaového tuku.

Použití produktu

Jak temperovat : Potřebné množství čokolády vložíme do tavícího zařízení, čokoládu zahřejeme na homogenní teplotu mezi 40°C – 45°C, aby se úplně rozpustila krystalická struktura. Při temperování postupujte podle teplotní křivky níže a ujistěte se, že celá čokoláda dosáhne těchto teplot v každém kroku: 40-45°C ; 27 °C ; 31.5 °C . Po temperování vlijte do forem a ochlaďte na 14-16°C při < 50% relativní vlhkosti vzduchu, dokud zcela neztuhne.

Hmotnost

Balení obsahuje: 10 kg

Složení produktu

100% drť kakaových bobů (nibsy)

Země původu

Kostarika

Další informace

Couverture čokoláda obsahuje větší množství kakaového másla, které může v průběhu času měnit svou krystalickou strukturu, což se projevuje vznikem šedobílého povrchu. Tento jev nesnižuje kvalitu, nemá vliv na chuť a výživové hodnoty, čokoláda je i nadále zdravotně nezávadná. Při zpracování a temperaci se krystalická struktura upraví do původního stavu.

Soubory ke stažení

Technické parametry

Kategorie: Veganská čokoláda
Hořká čokoláda
Výrobce ChocolateDelCaribe
EAN 80050050010
Kód produktu 80050050010

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

-11 %
Stojan pro dávkovač - Martellato

Stojan pro dávkovač - Martellato

Profesionální stojan pro dávkovač Martellato.
1 335 Kč
1 195 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Dávkovač na čokoládu a těsto Candy Funnel - Wilton

Plastová nálevka na čokoládu či čokoládovou polevu.

142 Kč

Není skladem
DOPRAVA ZDARMA
Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu, Stadter

2 508 Kč

Skladem > 10 ks
1

Miska na čokoládu 20cm - Ibili

Nerezová miska na zpracování čokolády.

273 Kč

Skladem 4 ks
1

Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Digitální teploměr vhodný pro cukráře i kuchaře. Jehla je dlouhá 7 cm.

376 Kč

Není skladem

Temperovací stroj na čokoládu a 3 misky - PME

Temperovací stroj na čokoládu usnadní práci s čokoládou.

1 028 Kč

Skladem 5 ks
1

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Transfer fólie 40x25cm Envoutant červená - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Envountant červená.

64 Kč

Skladem 4 ks
1

Bombasei transfer fólie Fotbalové míče tmavé 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

69 Kč

Skladem > 10 ks
1

Bombasei transfer fólie Srdíčka červená 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

69 Kč

Na objednávku 4-8 dní
1

Transfer fólie 40x25cm Versailles - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Versailles.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1

Bombasei transfer fólie Houslové klíče 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Na objednávku 4-8 dní
1

Bombasei transfer fólie Větvičky tmavé 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

69 Kč

Skladem poslední 1 kus
1