Loading...
Testováno
Přehrát video
Silikonová forma na čokoládu a led – srdce - Silikomart

Silikonová forma na čokoládu a led – srdce - Silikomart

Forma na 15 bonbonů či ledíků ve tvaru srdce. Objem 150ml.

200 Kč
1
Skladem 4 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Silikon je víceúčelový materiál. V této formě můžete vyrábět srdíčkový led (vydrží teploty do -60°C), který zpestří vaše nápoje. Nebo můžete do formy nalít čokoládu a vyrobit krásné bonbony.

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Velmi jsem si oblíbila silikonové formy na čokoládu Silikomart, jsem s výrobky této značky velmi spokojená. Jsou k dostání v různých provedeních a vybere si opravdu každý. Tato srdíčková forma se využije celoročně a to ke všem příležitostem. Domácí pralinky nebo čokoláda v tomto tvaru bude ale nejvíce žádaná na Valentýna. Pokud se forma použije pouze na čokoládu, tak jí bude potřeba 180 – 190 g. Můžou se použít všechny druhy, jak mléčná, hořká, tak bílá. Pokud si někdo bude chtít vyrobit pralinky, tak stačí 120 g čokolády a nějaká trvanlivější náplň. Např. velmi jednoduchá: 50 g kokosu se smíchá s 80 g slazeného kondenzovaného mléka. Možností je mnoho a kreativitě se meze nekladou. Při výrobě pralinek postupuji tak, že rozpustím čokoládu v hrnci – vodní lázeň, menším štětcem ve slabé vrstvě vymažu prohlubně ve formě a čokoládu nechám v chladu ztuhnout. Pak ještě jednou zopakuji a po opětovném ztuhnutí naplním nádivkou malý kousek pod okraj a dorovnám čokoládou. Povrch urovnám a případnou nadbytečnou čokoládu setřu mimo formu. Nechám několik hodin v chladu, nejlépe přes noc a pralinky z formy vyloupnu. Jde to perfektně. Pokud někdo bude chtít jen odlít čokoládu, tak po rozpuštění a naplnění formy doporučuji s formou několikrát bouchnout z výšky o desku stolu, aby tam nezůstaly vzduchové bublinky. Pokud do mírně ztuhlé čokolády ve formě zafixujeme dřevěné míchátko, tak pak se srdíčko použije na horkou čokoládu, kdy se čokoládka vloží do horkého mléka a mícháním se nechá rozpustit. Do čokolády se při výrobě může přidat malinko skořice. Všem doporučuji zhlédnout video s radami pana Radka Šubrta, mně osobně to hodně pomohlo.



Přeji všem hodně radosti a zdaru při výrobě čokoládek nebo pralinek a věřím, že s touto formou budete spokojeni tak, jako já. V letních měsících se dá samozřejmě využít na přípravu ledu k ochlazení nápojů. M.F.  

Další valentýsnké produkty

Cukrové pusinky růžové (80 g)

Cukrové pusinky růžové z edice Besky. Balení 80 g.

102 Kč
127.5 Kč / 100g

Na objednávku 4-8 dní
1
-6 %
Silikonová forma srdíčka - Cakesicq

Silikonová forma srdíčka - Cakesicq

Silikonová forma srdíčka od Cakesicq.
206 Kč
193 Kč

Skladem > 5 ks
1

Silikonová forma na čokoládu – tabulka srdíčka - Silikomart

Pružná forma na výrobu tabulky čokolády se vzorem srdíček.

200 Kč

Skladem > 10 ks
1

Cukrové zdobení červené pusinky 80g - I LOVE CAKES

Cukrové zdobení červené pusinky. Balení 80 g.

101 Kč
126.3 Kč / 100g

Skladem > 10 ks
1

Forma srdce výška 14cm - DR ranty

Nastavitelná forma umožní vytvářet dorty a dezerty ve tvaru srdce. Výška 14 cm.

od 427 Kč

Skladem

SweetArt červená poleva (250 g)

Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla pře

67 Kč
26.8 Kč / 100g

Skladem poslední 1 kus
1

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

Nerezové kostice oboustranné 4ks na čokoládové hmoty - Cerart

Čtyřdílná sada modelovacích nástrojů na čokoládu. Každý z nich má oboustranné zakončení.

1 166 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Lžíce na zdobení s čokoládou - Wilton

Plastová lžíce pro nabírání čokolády, namáčení i zdobení různých dezertů. V bílém provedení.

78 Kč

Skladem 5 ks
1
DOPRAVA ZDARMA
Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu, Stadter

2 508 Kč

Skladem > 10 ks
1

Nástroj na odřezávání a vyřezávání čokolády oválný - Cerart

Nástroj pro modelování a odřezávání čokolády vám umožní vytvořit dokonalé dekorace.

350 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1

Vodní lázeň hrnec 16cm - Ibili

Nerezový hrnec opatřený praktickým plastovým madlem. Produkt, který slouží pro snadné zpracování omáč

673 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Skládací silikonová miska na čokoládu 21cm - Ibili

Skládací silikonová forma na zpracování čokolády.

301 Kč

Skladem 5 ks
1

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Bombasei transfer fólie Růže 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

69 Kč

Na objednávku 4-8 dní
1

Transfer fólie 40x25cm scintillant - PCB

Transfér folie Scintillant. Rozměry 40 x 25 cm.

63 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Rubis - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Rubis.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Alveoles - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Alveoles.

64 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Transfer fólie 40x25cm Plamen - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Plamen.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1

Bombasei transfer fólie Kávová zrna 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Na objednávku 4-8 dní
1

Recenze

Jsem spokojená, doporučuji.
Jsem spokojená . Josefa