Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Použití: Pasterizace plnotučného mléka na 72 stupňů po dobu 15 sekund je volitelná. Když mléko klesne na teplotu 40 stupňů, přidají se fermenty a při teplotě 36 stupňů se přidá tekuté syřidlo. Tvaroh by měl být hotový po 18/20 minutách.
Jakmile mléko začne houstnout, nakrájejte tento tvaroh, aniž byste ho rozbili, abyste jej rozdělili na plátky a poté na kostky o tloušťce meruňky, které působí velmi jemně a nechte odpočinout. Tento tvaroh se míchá, aniž by se rozbil, asi 5 minut a jemně se uloží do forem. První odstřeďování proběhne po 20 minutách, druhé odstředění po 50 minutách.
Po několika hodinách se provede další obracení, osolení povrchů jemnou solí a sýr se přivede do komůrky nebo na teplotu 10/12 stupňů. Sýr je hotový po 36 hodinách
Kategorie: | Startovací kultury plísňové a bakteriální |
Výrobce | Enolandia S.r.l. |
EAN | 2700001179306 |
Kód produktu | 13736 |