Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Startovací kultura Caciottu na 10 litrů mléka - Enolandia S.r.l. - VseNaVareni.cz
Loading...

Startovací kultura Caciottu na 10 litrů mléka - Enolandia S.r.l.

Startovací kultura Caciottu na 10 litrů mléka

101 Kč
Není skladem
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se

Použití: Pasterizace plnotučného mléka na 72 stupňů po dobu 15 sekund je volitelná. Když mléko klesne na teplotu 40 stupňů, přidají se fermenty a při teplotě 36 stupňů se přidá tekuté syřidlo. Tvaroh by měl být hotový po 18/20 minutách.
Jakmile mléko začne houstnout, nakrájejte tento tvaroh, aniž byste ho rozbili, abyste jej rozdělili na plátky a poté na kostky o tloušťce meruňky, které působí velmi jemně a nechte odpočinout. Tento tvaroh se míchá, aniž by se rozbil, asi 5 minut a jemně se uloží do forem. První odstřeďování proběhne po 20 minutách, druhé odstředění po 50 minutách.
Po několika hodinách se provede další obracení, osolení povrchů jemnou solí a sýr se přivede do komůrky nebo na teplotu 10/12 stupňů. Sýr je hotový po 36 hodinách

Technické parametry

Kategorie: Startovací kultury plísňové a bakteriální
Výrobce Enolandia S.r.l.
EAN 2700001179306
Kód produktu 13736

Související produkty

Startovací kultura Brie na 10 litrů mléka - Enolandia S.r.l.

Startovací kultura Brie na 10 litrů mléka

101 Kč

Skladem > 5 ks
1

Startovací kultura Roniola na 10 litrů mléka - Enolandia S.r.l.

Startovací kultura Robiola na 10 litrů mléka

101 Kč

Skladem 5 ks
1

Kultura pro měkký sýr - Enolandia S.r.l.

Startovací kultura Taleggio na 10 litrů mléka

101 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Startovací kultura zralé sýry na 10 litrů mléka

Startovací kultura zralé sýry na 10 litrů mléka

101 Kč

Není skladem