Želatina v prášku s jahodovou příchutí je jednoduchá na přípravu. Přidáte také: 250 ml (1/4 l) vody, 2 zarovnané polévkové lžíce cukru Příprava: Do malého hrnce nalijte 250 ml vody. Přidejte obsah sáčku a 2 zarovnané lžíce cukru a dobře promíchejte metličkou. Za stálého míchání přivedeme tekutinu k varu. Dortovou polevu necháme dobrou 1 minutu vychladnout. Poté postupně rozetřeme po koláči pokrytém ovocem a necháme ztuhnout. Dort krájejte až po úplném vychladnutí dortové polevy.
Poleva na červenou dortovou polevu s příchutí jahod na 250 ml (1/4 l) tekutiny, balení 1 ks
Balení obsahuje: 12 g
Škrob, okyselující látka tartrát draselný E 336, želírující látka karagenan E 407, barviva (pravý karmín E 120, riboflavin E 101), přírodní aroma.
Energetická hodnota kJ | 1292 kJ |
Energetická hodnota kcal | 308,7 kcal |
Tuky | 0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 67 g |
- z toho cukry | 4,4 g |
Bílkoviny | 0,5 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,1 g |
Německo
Kategorie: | Agar, želatina a pektin |
Želatina v prášku | |
Výrobce | RUF |
EAN | 4002809022098 |
Kód produktu | 12019 |