Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Vanilkový pudink RUF je vysoce kvalitní prášek pro přípravu studeného či teplého dezertu.
Vanilkový krém je klasický dezert. A z dobrého důvodu. Každý si pamatuje, že mu bylo dovoleno škrábat zbytek z hrnce, když maminka nebo babička vyráběly pudink. Společnost RUF jako první začala vyrábět právě pudingy. Vanilková pudinková moučka chutná skvěle. Díky své jemné vanilkové chuti je oblíbený u dětí a dospělých, podávaný za horka nebo vychlazený. K přípravě vám stačí jen 500 ml mléka, cukr a pudinkový prášek. Příprava: Odložte asi 6 polévkových lžic 500 ml (1/2 l) mléka a smíchejte s pudinkovým práškem a asi 2 polévkovými lžičkami cukru (40 g). Přiveďte zbytek mléka k varu. Sejměte mléko z varné desky, přidejte smíchaný prášek a znovu řádně vařte, za stálého míchání. Nalijte dezert do dezertních sklenic nebo do skleněné mísy. Chcete-li vytvořit bábovičku, nalijte dezert do formy opláchnuté čistou vodou, ochlaďte a po úplném vychladnutí zase otočte.
Balení obsahuje: 185 g
škrob, sůl, aromata, barviva (norbixin, riboflaviny)
| Alergeny | mléko, skořápkové plody, sója |
| Energetická hodnota kJ | 387 kJ |
| Energetická hodnota kcal | 92,5 kcal |
| Tuky | 1,4 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
| Sacharidy | 17 g |
| - z toho cukry | 11 g |
| Bílkoviny | 3 g |
| Vláknina | 0 g |
| Sůl | 0,17 g |
Německo