Loading...

Seznam článků a aktualit

Dárek zdarma

07.11.2017 | autor:
Rozdáváme hodnotné dárky zdarma již nyní. více...

Black Friday 2016 již tento pátek!

22.11.2016 | autor:
více...

Dárky ke spuštění nového eshopu.

11.11.2016 | autor: vsenavareni.cz
více...

Den dopravy ZDARMA

09.11.2016 | autor: vsenavareni.cz
Nakupte u nás s dopravou zdarma! Největší internetová nákupní galerie kuchyňského vybavení a cukrářských potřeb e-shop www.vsenavareni.cz vám nabízí 15. a 16. listopadu nákup s dopravou zdarma! více...

Jak poznat kvalitní e-shop?

08.11.2016 | autor:
Jak poznat kvalitní e-shop? Časté otázky při nákupu zboží z e-shopu – a správné odpovědi… více...

Jak funguje Mikrovlnná trouba?

08.11.2016 | autor:
Mikrovlnné trouby fungují na principu elektromagnetických vln vysoké frekvence, které v potravinách a surovinách rozkmitají molekuly. Jejich pohybem vzniká teplo a tím dochází k ohřívání. Teplo se šíří od krajů směrem doprostřed a proto je dobré ohřátý pokrm ještě stejným směrem promíchat. více...

Vaření na indukci

08.11.2016 | autor:
Indukční sklokeramická varná deska funguje na zcela odlišném způsobu ohřevu než ostatní - mezi cívkou v plotýnce a dnem varné nádoby se vytváří silné elektromagnetické pole a k vlastnímu ohřevu pak dochází až přímo v nádobě. více...

Vaření na elektřině

08.11.2016 | autor:
Elektrické sporáky s litinovými plotýnkami, a modernější se sklokeramickými deskami s halogenovými trubicemi nebo hi-light ohřevem jsou energeticky více náročné. Především litinové plotýnky se zahřívají delší dobu, moderní varné sklokeramické desky už využívají technologie, které zajišťují rychlejší zahřívání a jsou energeticky úspornější a také bezpečnější. více...

Vaření na plynu

08.11.2016 | autor:
Plynové sporáky jsou stále velmi oblíbené. Velkou výhodou je dobrá regulovatelnost hořáků na sporáku a tím i poměrně finančně úsporný provoz. Plynový plamen totiž dosáhne velmi rychle potřebnou teplotu a po vypnutí neuniká zbytkové teplo, jako u elektrického ohřevu. Důležitou součástí hořáků jsou mřížky, které musí zajistit stabilitu nádobí. více...

Odšťavňování - jak na to?

08.11.2016 | autor:
Postup při odšťavování ovoce a zeleniny v odšťavovacím hrnci BIOWIN více...

Péče o kuchyňské náčiní ze dřeva

08.11.2016 | autor:
I ty nejkvalitnější výrobky vám budou dobře a dlouho sloužit, jen pokud je budete správně používat, a také o ně pečovat. více...

Používání a údržba pánví z keramiky

08.11.2016 | autor:
Pánve s keramickým povrchem jsou velmi odolné proti poškození, snadno se udržují, a mají navíc i atraktivní vzhled. více...

Používání a údržba pánví z titanu

08.11.2016 | autor:
Nádobí z titanu se vyrábí nejmodernějšími technologiemi z velmi kvalitních materiálů. Při správném používání a údržbě je v podstatě nezničitelné. více...

Používání a údržba pánví z mědi

08.11.2016 | autor:
Měděné nádobí je poměrně drahé, a tak při jeho používání a údržbě opravdu dbejte všech doporučení a zásad, abyste si zajistili jeho dlouhou životnost. více...

Používání a údržba pánví z litiny

08.11.2016 | autor:
Nádobí z litiny kombinuje tradici s moderními technologiemi. Vyrábí se kvalitní slitiny, která dobře rozvádí teplo, je těžší a má velmi dlouhou životnost. Může mít různé tvary i barvy, a je vhodné k vaření i k servírování. více...

Používání a údržba pánví ze smaltu

08.11.2016 | autor:
Používání a údržba pánví se smaltovaným povrchem Pánve se smaltovaným povrchem jsou kuchyňská klasika, která se snadno udržuje. Při použití kvalitních materiálů a dobrém zpracování jsou i cenově vhodným kompromisem. více...

Používání a údržba pánví z teflonu

08.11.2016 | autor:
Používání a údržba pánví s teflonovým povrchem Pánve s teflonovým nepřilnavým povrchem patří mezi nejoblíbenější. Jsou cenově dostupné, při smažení není potřeba tuk nebo olej, údržba je poměrně jednoduchá. více...

Používání a údržba pánví z nerezu

08.11.2016 | autor:
I když je nádobí z nerezu vyrobeno z kvalitních materiálů moderními technologiemi, může se přesto při nesprávném použití, zacházení nebo údržbě a mytí poškodit. více...

Všeobecné zásady pro používání a údržbu pánví

08.11.2016 | autor:
Pánve se vyrábějí z různých materiálů, mají různý povrch i tvar, v některých případech jsou možnosti jejich použití částečně odlišné. V každém případě je ale nutné dodržovat základní zásady pro jejich používání i údržbu. více...

Broušení nožů Felix Solingen

08.11.2016 | autor:
Vzhledem že nože Solingen obsahují až 15 procentnípodíl chrómu AML není použitá ocel náchylná k rezivění. Může se ale projevit mírná tzv. povrchová volná koroze, kterou lze snadno odstranit pouhým setřením. více...

Jak pečovat o nože Felix Solingen

07.11.2016 | autor:
U těchto velmi kvalitních nožů se na rukojeti používají výhradně prvotřídní materiály - PDM plast, tropické ušlechtilé dřevo a také 1.000 let staré dřevo olivovníku, které pochází z omezeného množství stromů z odlesňování, probíhajícího pod státní kontrolou. Zpracování se provádí vhodnými zdravotně nezávadnými potravinářskými a biologickými látkami a procesy. více...

Péče a výběr

20.10.2016 | autor: Vsenavareni.cz
Zde najdete základní důležité informace, které vám budou užitečné při rozhodování o vybavení a zařízení kuchyně, ale i při používání a údržbě mnoha výrobků. více...
Celkem 22 položek