Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Čokoláda je jednoznačně nejznámější cukrářskou surovinou. Dá se jíst jen tak, můžete ji přidávat do těsta, rozpouštět na polevy, vyrábět z ní pralinky či čokoládové figurky... možností je spousta. V našem sortimentu najdete pouze tu nejkvalitnější čokoládu z pravého kakaa a kakaového másla. Vyberte si intenzivně hořkou čokoládu, lahodnou mléčnou nebo smetanově bílou, každá chutná výborně. Najdete tu jak klasickou čokoládu s cukrem, tak i čokoládu bez cukru, která je oslazená jinými sladidly. Čokoláda je ve formě pecek, které se velmi snadno dávkují.
Na čokoládě si pochutnávali už staří Mayové před několika tisíci lety. Pravě z Mexika, oblasti, kde tento národ žil, pochází ty nejlepší a nejkvalitnější kakaové boby. Po dobytí Ameriky přivezli v 16. století čokoládu k nám do Evropy Španělé. Za ta staletí, kdy si lidé na této pochoutce pochutnávají, neztratila čokoláda nic ze své lahodnosti.
Pravá čokoláda se vyrábí smícháním rozemletých kakaových bobů a kakaového másla. Pro lepší chuť čokolády se do ní často přidává vanilkový extrat. K doslazení čokolády se nejčastěji používá cukr (tyto druhy čokolády najdete v kategorii čokoláda s cukrem) nebo jiná přírodní sladidla jako je stévie, případně sladidla umělá (tato čokoláda je vhodná pro diabetiky a najdete ji v kategorii čokoláda bez cukru).
Hořká čokoláda neobsahuje mléko, to v různých mírách naopak obsahuje mléčná čokoláda. Bílá čokoláda zase neobsahuje kakao, je složená z kakaového másla a mléka. Kvalitní čokoláda, kterou najdete v našem sortimentu, neobsahuje kromě kakaového másla, žádný další tuk. Čokoláda má díky tomu tradiční chuť. Čokolády z naší nabídky obsahují pouze přírodní suroviny a nenajdete v nich žádná éčka.
Čokoláda se dá v cukrářství použít snad na všechno: od výroby čokoládových těst, krémů a náplní až po výrobu neodolatelných čokoládových dekorací a figurek. Druh čokolády je dobré volit podle toho, co s ní chcete dělat. Pokud plánujete čokoládu rozpustit, třeba na polevu, je vhodné zvolit tu s menším obsahem kakaa, která má zároveň nižší bod tání. Tato čokoláda se hodí také například na přípravu fondue nebo jako čokoláda do fontány.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.
Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.
Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.
Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.